Retourneren & Ruilen

Retouradres
Het adres waarnaar je naar kunt retourneren is:

YOUNG STAR V.O.F.
Vlaanderenstraat 64D
4826 AH BREDA

Retourvoorwaarden

De kosten van de retourzending zijn voor de klant.

Artikelen mogen niet gewassen, gedragen of beschadigd zijn. Labels dienen aan het artikel bevestigd te zijn.

Bestellingen die buiten de retourtijd van 30 dagen vallen nemen wij niet retour.

Wij geven geen was garantie. Ontstaan er problemen na het wassen, dan zijn deze op eigen verantwoordelijkheid.

Items die online besteld zijn kunnen binnen 30 dagen na ontvangst, mits de items ongedragen, ongewassen en onbeschadigd retour gestuurd worden. De items moeten in de originele verpakking verstuurd worden, waarbij  de labels nog aan de items zijn bevestigd. Tijdens het retourneren zijn de verzendkosten voor de koper.
Wanneer wij een item ontvangen dat niet aan deze eisen voldoet, dan kunnen wij deze helaas niet accepteren. Wij zullen dan opnieuw verzendkosten in rekening brengen en het item naar je terugsturen.

Het is van belang het retourformulier volledig ingevuld bij je retourzending te voegen. Bewaar altijd de Track&Trace code totdat je een bericht van ons krijgt dat je retour verwerkt is. Wanneer wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 7 werkdagen terugstorten op het rekeningnummer waarmee jij je bestelling hebt betaald.

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen sturen wij jou een creditnota per email. Je kunt het geld dan binnen 7 dagen op je rekening verwachten. Wanneer je voor achteraf betalen hebt gekozen, zetten wij het proces stop (als je alles hebt terug gestuurd) of passen wij het bedrag aan (na een gedeelte retour te hebben ontvangen).

Ruilen
Wil je toch liever een andere maat? Dat kan! Het is mogelijk om binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling item(s) te ruilen. Vul op het retourformulier in welk item je wilt ruilen en voor welke maat en stuur het artikel dat je wilt ruilen retour.
Wanneer wij jouw retour ontvangen hebben, versturen wij binnen 5 werkdagen het gewenste artikel. Mocht het gewenste artikel niet binnen 5 werkdagen op voorraad zijn, dan moeten wij het bedrag helaas crediteren.

Meer informatie?
Zijn je vragen nog niet beantwoord? Stuur ons dan even een mailtje: info@youngstarnl.nl